enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,2254
EURO
47,0402
ALTIN
4.349,41
BIST
10.225,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Açık
28°C
Zonguldak
28°C
Açık
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Açık
29°C
Perşembe Açık
29°C

ZES BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ..!

ZES BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ..!
01/12/2015 01:58
A+
A-

CİSSE 3

Bölgenin renkli takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Iraklı Yardımcı Antrenör El Muhannet’in ardından forvet hattına siyahi oyuncu transferi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümenin yeni ekiplerinden ve yaptığı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Ereğli Spor Fransız asıllı Cisse’yi kadrosuna katıyor. 1990 doğumlu siyahi oyuncu Türkiye’ye sadece futbol oynamak için geldiğini ve Ereğli’yi çok sevdiğini belirterek takımla idmanlara başladı.

OTURMA İZNİ TAMAM

Bilindiği üzere yurt dışından gelen sporcuların oturma izni alması genellikle sorun oluyor. Ancak Cisse’nin ise böyle bir sorunu yok. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Valiliği tarafından oyuncuya 1 yıllık oturma izni verildi. Böylece Zonguldak Ereğli Spor isterse Cisse’yi transfer ederek kadrosuna katabilecek. Forvet oynayan oyuncu ile ilgili kararı ise Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü Emrah Aslan verecek.

İNGİLİZ OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ereğli 1. Amatör Kümeye devre arasının girmesi ile transfer çalışmalarını hızlandıran kulüp amatör statüdeki 2 yabancı oynatma hakkını da kullanmayı düşünüyor. Orta saha mevkiine takviye düşünen Zonguldak Ereğli Spor, İspanya’da birçok profesyonel takımın alt yapılarında oynamış İngiliz asıllı Afredo ile görüşmelerini sürdürüyor. Kulüpten bu transfer ile ilgili ise ‘oturma izni ve oyuncu ile birkaç pürüzün giderilmesinin ardından transferin gerçekleşmesi an meselesi’ deniliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.