enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,4434
EURO
45,5481
ALTIN
4.368,28
BIST
9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
23°C
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

YAŞLI KADINI DARP ETTİ

YAŞLI KADINI DARP ETTİ
15/03/2017 23:59
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tekel bayisine müşteri olarak giren bir kişi, iş yeri sahibi kadına şişe ile saldırarak yaraladı. Kasada ki paraları alan ve kaçan zanlı polis tarafından her yerde aranmaya başlandı.

Olay Murtaza Mahallesi Dış çeşme sokak üzerinde ki bir tekel bayide meydana geldi. İddiaya göre Tekel bayisini işleten Gözde Türk Keleş (25) iş yerine gelen ve kendisinden sigara isteyen müşterisine istediği sigarayı vermek istediği sırada müşterisi tarafından saldırıya uğradı. Kafasına şişe ile darbe aldığı iddia edilen genç kadın kasadan paraları almak isteyen zanlı ile boğuşmaya başladı. Kısa süren boğuşma sonrasında Gözde Türk Keleş yere yığılırken, zanlı ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştukları genç kadın, ambulans ile Özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

55-60 YAŞLARINDA FESLİ BİR ADAMMIŞ..

Eşinin yaşadığı olayı duyar duymaz iş yerine gelen İsmail Keleş (28), eşinin sigara vermek istediği anda başına sert bir cisim ile darbe aldığını ve olayı yapan kişinin 55-60 yaşlarında olduğunu öğrendiğini söyledi.  Keleş gazetecilere yaptığı açıklamasında “Önce gelmiş sigara istemiş. Eşim sigarayı verirken poşeti çıkarmış. Kafasına vurmuş. Ondan sonra boğuşmuşlar biraz. benim hanımda ona vurmuş. Sonra çıkmış gitmiş. Kasadaki paraları almış. Yaklaşık 100-150 Tl civarında bir para almış. Eşimin durumu iyi şu anda iyi. Eşimin tarif ettiğine göre kısa boylu 55-60 yaşlarında kahverengi mont ve kahverengi bere varmış kafasında. Yüzünün de parlak olduğunu söylüyor” dedi.

Özel hastaneye kaldırılan Gözde Türk Keleş’in sağlık durumunun iyi olduğu ve kafasına aldığı darbeden dolayı 8 dikiş atıldığı ve müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

OLAY YERİ İNCELEME İŞ YERİNDE ÇALIŞMA YAPTI

Diğer yandan olayın meydana gelmesiyle birlikte Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü karakol ve Asayiş büro amirliği ekipleri de  olay yerine gelerek görgü tanıklarını dinledi. Çevredeki güvenlik kameraları da araştırmaya başlanırken, Olay yeri inceleme ekipleri de dükkanda yaptıkları çalışmanın ardından olay yerinden ayrıldı. Polis olayı gerçekleştirdiği iddia edilen zanlının bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.