enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,8594
EURO
43,4931
ALTIN
4.023,81
BIST
9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Parçalı Bulutlu
21°C
Zonguldak
21°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

İŞTE ÖZLENEN TABLO

İŞTE ÖZLENEN TABLO
10/04/2014 23:54 | Son Güncellenme: 10/04/2014 23:55
A+
A-

kdzereglide-ozlenen-tablo

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Yönetimi, İcra Kurulu, Temsilcilikleri ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Kdz.Ereğli’de önceki başkan ile sendika arasında yaşanan kavga ve kaos bu ziyaret ile son buldu. Sendika Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, ilçenin sorunlarının çözümünde taşın altına elini değil vücudunu koymaya hazır olduklarını belirterek, “Huzurun ve barışın olduğu yerde başarı da kendiliğinden gelir. Kdz.Ereğli halkı hizmetin en iyisine layıktır geciken hizmetleri halkımız ile buluşturacağınıza yürekten inanıyoruz. Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yöneticilerimizin de selamlarını getirdik. Yeni bir süreçte kurulacak güç birliğinden halkımız kazançlı çıkacaktır” dedi.

 

“HALKIMIZ KAVGA İSTEMİYOR”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kavgasız, yaşanabilir bir kent için düğmeye bastıklarını belirterek, “Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz, seçim süresince Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesinin de tam desteği oldu. Ereğli artık kavga istemiyor, ayrıştırmadan hizmet bekliyor. Ziyaretinizden büyük mutluluk duydum, sizlere teşekkür ediyorum. Bölgemizin için önemli projelere önemli hizmetlere el birliği ile yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” sözleri ile konuştu.

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.