enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,5187
EURO
53,2218
ALTIN
6.820,41
BIST
14.644,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
24°C
Zonguldak
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
15°C
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C

Aşkım Ereğli Sahilde Buluşuyor…

Aşkım Ereğli Sahilde Buluşuyor…
12/02/2026 17:06
A+
A-

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE #AşkımEreğli SAHİLDE BULUŞUYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Cumartesi günü sahilde Sevgililer Günü etkinliği düzenliyor.  Amfi Tiyatro karşısında saat 15.30’da başlayacak etkinlikte canlı müzik, dans gösterileri, sürpriz ikramlıklar, fotoğraf köşesi, sevgi duvarı yer alacak, gökyüzüne balon uçurulacak. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Birbirimizi ve yaşadığımız kenti sevdiğimizi hatırlatmak için Aşkım Ereğli’yi etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, insanların bir araya geldiği, gülümsediği, birbirine sevgiyle dokunduğu anları çoğaltmak için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahilde Ereğli’yi buluşturacak.

Amfi Tiyatro karşısında saat 15.30’da başlayacak etkinlikte canlı müzik, dans gösterileri, sürpriz ikramlıklar, fotoğraf köşesi, sevgi duvarı yer alacak, gökyüzüne balon uçurulacak.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, etkinliğe tüm Ereğli halkını davet ederek; “Sıkça kullandığım bir söz var, Aşkım Ereğli. Bu bir slogan değil sadece. Bu ifade, bu kente duyduğumuz bağlılığın, birbirimize duyduğumuz saygının ve dayanışmanın ifadesi. Birbirimizi ve yaşadığımız kenti sevdiğimizi hatırlatmak için Aşkım Ereğli’yi etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.