enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0089
EURO
41,2314
ALTIN
3.735,81
BIST
9.612,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Çok Bulutlu
18°C
Zonguldak
18°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C

HENÜZ 19 YAŞINDAYDI

31/08/2014 12:57
A+
A-

Basliksiz_5_jpg31_08_2014_05_19_29881446

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arkadaşları ile dolaşırken aniden fenalaşan 19 yaşında ki genç hayatını kaybetti. Pazartesi günü Üniversite kaydını yaptırmak için Edirne’ye gitmek için gün sayan gencin ölümü aile fertlerini göz yaşlarına boğdu.

Olay 23.30 sularında İlçeye bağlı Bağlık mahallesi Zirve kent sitesinde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte mahallede dolaşan 19 yaşında ki Mertcan Yılmaz, arkadaşları ile birlikte koşmaya başladığında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşlarının sağlık ekiplerine haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen özel hastane ambulansı, Mertcan Yılmaz’ın kalbinin durması üzerine kalp masajı yaptı. Yeniden hayata döndürülen Mertcan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber alan aile fertleri hastaneye akın etti. Göz yaşlarına boğulan Yılmaz ailesi ve yakınları, Mertcan’ın cenazesini Ereğli Belediyesi Cenaze aracına alarak Devlet hastanesine götürdü. Burada savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Mertcan Yılmaz’ın cenazesi kesin ölüm sebebi için  Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi. Anne Yasemin Baba Ayhan Yılmaz ise ayakta durmakta güçlük çekerken  yakınlarının yardımı ile hastaneden ayrıldı.  Genç yaşta hayatını kaybeden Mertcan Yılmaz’ın kalp rahatsızı olduğu öğrenildi.

PAZARTESİ ÜNİVERSİTEYE KAYIT OLACAKTI

Genç yaşta hayatını kaybeden Mertcan Yılmaz’ın Pazartesi günü Trakya üniversitesi İşletme bölümü için Edirne’ye gideceği ve burada kayıt işlemlerini yaptırmak için bugün ailesi ile birlikte Edirne’ye gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

CHA-Sinan Kabtepe

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.