Zonguldak
Parçalı Bulutlu
31°C
Zonguldak
31°C
Parçalı Bulutlu
Pazar
Açık
27°C
Pazartesi
Açık
28°C
Salı
Açık
28°C
Çarşamba
Açık
27°C
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Ereğli demir ve çelik Fabrikaları ( Erdemir) Yüksek Fırınlar Müdürü eski Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarı Derneği Başkanı Aşkın Peker, yanma tehlikesi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Peker, evinin balkonunda mangal yakmak istediği sırada tutuşturma jeli olarak kullanılan tüpün elinde patlaması sonucu yaralandı.
Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Peker, Özel Ereğli Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Aşkın Peker’i parmaklarında ve kolunda ağır yanık oluştuğu bu nedenle deri temizleme operasyonu yapılacağı öğrenildi.
Gerçek Ereğli Gazetesi olarak Aşkın Peker Allah’tan acil şifalar diler, geçmiş olsun temennilerimizi bildiririz.