enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
ALTIN
4.202,26
BIST
9.356,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
28°C
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

UYSAL MÜJDEYİ VERDİ..!

UYSAL MÜJDEYİ VERDİ..!
31/05/2015 02:06
A+
A-

yagmurlu-konserde-eregli-ye-mujde-6d9l4

Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin ilk gününde yağmura rağmen konserler sürdü.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, sahil şeridi Amfi Tiyatro’da dün akşam sahne alan yerel müzik gurubu Turkuaz Halk Müziği topluluğunun konser verdiği bildirildi.
Yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşasa da şemsiye ve yağmurluklarla kendilerini korumaya çalıştı.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sahnede yaptığı konuşmada, katılımın yüksek olasından dolayı vatandaşlar teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Yürekten minnettarım. Bu yağmurda buna rağmen burada kaldınız, bizleri yalnız bırakmadınız, sizlere söz veriyorum bir daha sizleri ıslamayacağım. Biz her zaman ‘gelecek nesiller, torunlarımız için çalışacağız’ dedik.
Önümüzdeki yıl ıslanmayacaksınız, bu ıslanmayacağınız son şenliktir. Sizler herşeye layıksınız. Sizler için bu yağmurda bizi bırakmadınız bugünü asla unutmayacağım.  Ömrümün sonuna kadar Ereğli için Ereğli için çalışacağım. 24 Saat halkımızın güzelliği için geleceğimiz, yarınlarımız için çalışmaya devam edeceğim.”

KAMPÜS İŞİ TAMAM
Başkan Uysal, eski Ereğli Devlet Hastanesi arazilerinin kampüs alanına çevrileceğini ifaden ederek, “sizlere büyük müjdeyi vereyim, Karadeniz Ereğli’nin Devlet Hastanesi’nin eski yerleri üniversite kampüsü oluyor. Aslında bu müjdeyi yarın verecektim ama bu gece tüm hazırlıklar bitti.

Karadeniz Ereğli’ye yeni gelecek nesiller için Devlet Hastanelerinin bulunduğu alan üniversite kampüsü oluyor, Ereğli’ye hayırlı uğurlu olsun. Hizmetlerimiz bitmeyecek, durmayacağız. Bu güzel Ereğli, halkımız her şeyi hak ediyor” diye konuştu.

yerel değer olarak gördüğü Turkuaz Halk Müziği Topluluğuna destek vermeye devam edeceğini belirten Uysal, topluluk ile fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.