19 Mart Cuma günü yapılacak olan Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği Olağan Kongresinde mevcut başkan İ. Necati Günay’ın ardından Gazeteci Kaan Kocaman’da adaylığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gazeteci Kaan Kocaman ‘19 Mart’ta yapılacak olan Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanlığı’na bende adayım. Necati Günay Başkanımız ile çalışarak tecrübelerinden faydalandık. Artık bayrağın gençlere devredilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tüm meslektaşlarımdan destek bekliyorum‘ dedi.
Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak Nesine 3. Lige yükselen Ereğli Belediyespor'da Başkan Halil Posbıyık ve 2.Başkan Akın Katı'nın göreve devam etmeyeceğini açıklamasının ardından düzenlenen anketten çıkan yeni başkan adayı Recep Yılmaz oldu.