enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
49,9422
EURO
55,7635
ALTIN
6.222,90
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
19°C
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
13°C

Ayırmak isterken başına sandalye yedi…

Karadeniz Ereğli ilçesinde esnaf olan iki kişi arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi başına demir sandalye ile aldığı darbe ile yaralandı.

Ayırmak isterken başına sandalye yedi…
10/06/2022 12:51
A+
A-

Karadeniz Ereğli ilçesinde esnaf olan iki kişi arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi başına demir sandalye ile aldığı darbe ile yaralandı.

Büyüyen kavga çevredeki esnaf ve polisin araya girmesi ile son bulurken, kavga esnasında cep telefonu ile canlı yayın konferansı yapan bir kişi spikerlik yaparak kavgayı da anlatmayı ihmal etmedi.

Olay ilçeye Bağlı Müftü Mahallesi Demirciler Çarşısında meydana geldi. İddiaya göre yorgancılık yapan ve karşı esnaf komşusu İ.Y.’ye küfür ettiği iddia edilen A.B. ile İ.Y. arasında tartışma başladı. Tartışmayı görerek ikiliyi ayırmak isteyen İ.Y. nin arkadaşı S.B., A.B. nin eline aldığı demir sandalye ile vurmasının ardından başından yaralandı. Kanlar içinde kalan S.B. için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bu sırada devam eden arbede vatandaşlar ve diğer esnafların araya girmesi ile önlendi. Polisin de geldiği olay yerinde taraflar gözaltına alındı. S.B. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırılırken, tedavisine başlandığı öğrenildi.

Diğer yandan kavga esnasında cep telefonu ile canlı yayın konferansı yapan bir kişi spikerlik yaparak kavgayı da anlatmayı ihmal etmedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.