Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Temsilcisi Akınspor kendi evinde ağırladığı Çaydeğirmeni Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Cumartesi günü Beyçayırı Sahasında oynanan müsabakanın 22.dakikasında penaltı kazanan Çaydeğirmeni Belediyespor penaltıyı Onur Ocakçıoğlu gole çevirerek 1-0 öne geçti. Geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Akınspor 35.dakikada penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı Kaan ile gole çeviren Akınspor eşitliği yakaladı. Eşitliğin ardından üstünlüğü sağlamak için bastıran Akınspor 42.dakikada Şaban Kuzu ile skoru 2-1 yaptı. İlk yarı aynı skor ile sona erdi.
İkinci yarıda oyun kontrolünü eline alan Çaydeğirmeni Belediyespor yakaladığı fırsatları iyi değerlendirerek 76.dakikada Burak Gedik ile skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde her iki takımda yakaladığı ataklardan gol çıkartamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.
Akınspor gelecek hafta Filyos Ateşspor deplasmanına gidecek.