enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,4434
EURO
45,5481
ALTIN
4.368,28
BIST
9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
23°C
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

TEZ’EL’DEN KREDİ TALEBİ…

TEZ’EL’DEN KREDİ TALEBİ…
11/11/2016 16:28 | Son Güncellenme: 03/12/2018 03:40
A+
A-

Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, ilçe esnafının sorunlarının Kooperatifin Merkez Birliği Başkanına anlatıldığını, düşük faizli hazine destekli krediler için finansman talebinde bulunup, masrafsız sıfır faizli kredi taleplerinin iletildiğini duyurdu.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarların esnaf şurasına Kdz.Ereğli’den Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Oktay, Murat Cebesoy ve Zafer Hüseyin Durmaz ile birlikte katıldıklarını bildiren Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, ilçe esnafının sorunlarının da genel merkez yöneticilerine bizzat aktarıldığına vurgu yaptı. Şura sonrasında Genel Başkan Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ile yapılan birebir görüşmede Ereğli esnafının sorunları konusunda bilgi verildiği, düşük faizli hazine destekli kredilerimiz beykoz escort için finansman talebinde bulunulduğu, kent esnafları için  masrafsız sıfır faizli kredi talepleri iletildiğini ifade eden Tezel açıklamasına şu şekilde devam etti. “Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e sorunlarımızı ve dileklerimizi Gümrük ve Ticaret Bakanımıza ve Başbakanımıza ileteceğini ve takipçisi olacağını söyledi. Kredilendirme, tahsilat ve %200’e yaklaşan büyümemizi dikkatle izlediğini ve başarılarımızdan kartal escort dolayı tebrik etti. Esnaflarımızın daha ileriye gidebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor,  sonuçlarını ilerleyen zamanda esnaflarımıza müjdelemeyi temenni ediyoruz”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.