enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,5657
EURO
49,5675
ALTIN
5.733,05
BIST
11.189,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Hafif Yağmurlu
16°C
Zonguldak
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Salı Çok Bulutlu
12°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
12°C

Şampiyon Elcab Kablo…

Zonguldak 1. Amatör Lig’den Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselme play-off  final A Grubu’nda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Üzülmezspor şampiyonluk maçında karşılaştı.

Şampiyon Elcab Kablo…
A+
A-

Zonguldak 1. Amatör Lig’den Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselme play-off  final A Grubu’nda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Üzülmezspor şampiyonluk maçında karşılaştı.

 

Çaycuma Sentetik Sahada oynanan İlk maçta rakibini  4-0 mağlup eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, ikinci maçta da  bugün Fener Sentetik sahada karşılaştığı Üzülmezspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

İki maçta da Üzülmezspor’u mağlup ederek şampiyon olan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek.

Üzülmezspor’u 4-0 ve 2-1’lik skorlarla mağlup ederek şampiyon olan ve Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselen Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, maçın ardından futbolcular, teknik heyet, Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu, yönetim ve taraftarlar şampiyon olmanın sevincini yaşadılar.

Oynanan bu final maçı sonrasında ise kupa törenine geçildi. Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, şampiyonluk kupasını  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ASKF Başkanı Kemal Demir’in ellerinden aldılar.
Kupa törenine ise  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, TUFAD Zonguldak Başkanı Ahmet Birdal ve Saha Komiserleri Derneği Bülent Tuna yer aldı.

Öte yandan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği’ne mağlup olan Üzülmezspor ile  B Grubu’nda Gökçebeyspor’a yenilen Beycuma Cezaevispor ekstra final maçında yine çift maç eleme usulü ile karşılaşacak. Kazanan takım 3. Takım olarak Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselecek.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.