enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,6706
EURO
45,7795
ALTIN
4.297,56
BIST
9.203,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Açık
25°C
Zonguldak
25°C
Açık
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

OTOPARK SORUNU ŞİMDİLİK TAMAM

OTOPARK SORUNU ŞİMDİLİK TAMAM
11/02/2017 18:43
A+
A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ile birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamlıkta düzenlenen halk günü toplantısına katıldılar ve vatandaşların sorunlarını dinlediler. 

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;  “dün yani Cuma günü İlçe Başkanımız Fatih Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ile birlikte Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret ettik ve Kaymakamlıkta düzenlenen halk günü toplantısına katıldık. Toplantıda vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve sorunlarının çözümü noktasında yakından ilgileneceğimizi kendilerine ifade ettik. İnşallah fırsat buldukça diğer ilçelerimizde de bu toplantılara katılarak vatandaşlarımızın sorunlarını yakından ilgilenmeye devam edeceğiz.

KÖY MİNÜBÜSÇÜLERİ, SORUN ÇÖZÜLENE KADAR KATLI OTOPARKI KULLANMAYA DEVAM EDECEKLER.

Halk günü toplantısının ardından Kaymakam Madenoğlu ile bir toplantı yaparak ilçemizin sorunlarını ele aldık. Kdz.Ereğli Belediyesi kent meydanı projesi kapsamında köy minibüsçülerinin kullandığı katlı parkın yıkılarak Mal Müdürlüğüne devri yönünde geçtiğimiz yıl Belediye Meclisinden karar alınmış ve bu karara tepki olmuştu. Dün Kaymakamlıkta yaptığımız toplantıda katlı otopark ve köy minibüsçülerimizin sorunlarını el aldık ve sorun çözülene kadar köy minibüsçülerimizin katlı otoparkı kullanmaya devam etmeleri konusunda mutabık kaldık. Ayrıca Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının yer sorunun çözülmesi için İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunulmasını kararlaştırdık. Elimizde iki alternatif yer var. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Bakanlık yetkilileri ile görüşerek bu konunun bir an önce çözüme kavuşmasını sağlamış olacağız. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.