enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,2565
EURO
46,7925
ALTIN
4.313,23
BIST
10.225,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Açık
29°C
Zonguldak
29°C
Açık
Perşembe Açık
29°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Kulübün Onursal Başkanı oldu…

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkanı Kaan Kocaman ziyaretlerini sürdürüyor…

Kulübün Onursal Başkanı oldu…
A+
A-

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkanı Kaan Kocaman ziyaretlerini sürdürüyor.

Karadeniz Ereğli’nin popüler takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman, TAT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ile İstanbul’daki ofisinde bir araya geldi.

Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman Antrenörleri Mert Er ve Oğuzhan Çepni ile birlikte TAT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret ederek 67 numaralı Zonguldak Ereğli Spor forması takdim etti.

Gerçekleşen ziyarete konuşan Kulüp Başkanı Kaan Kocaman “Akın Tatoğlu bizim için bir değerdir. Her zaman takımımızın yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Biz de kendisini kulübümüzün “Onursal Başkanı” olarak kabul ettik. Yönetim Kurulumuz ile aldığımız bu karar ile Zonguldak Ereğli Spor’un artık resmen Onursal Başkanı Akın Tatoğlu’dur. Biz kendisi ile gurur duyuyoruz. Gerek kulüp olarak gerekse şahsım olarak her zaman yanımda olan Akın Abime çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TAT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ise “ben Zonguldak Ereğli Spor’un gençlere hizmet ettiğini ve gençlerin uğrak adresi olduğunu biliyorum. Kaan Başkan bizim için sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir isimdir. Her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu ince davranışları için Kaan Başkana ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.