enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,0312
EURO
44,2149
ALTIN
4.179,81
BIST
9.455,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Açık
23°C
Zonguldak
23°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C

KDZ.EREĞLİ’DE ŞENLİK VAR.. KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER..

KDZ.EREĞLİ’DE ŞENLİK VAR.. KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER..
A+
A-

Kdz.Ereğli Belediyesinin düzenlediği Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında binlerce kişinin katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ereğli Lisesi önünden başlayan ve Erdemir Ofis yolundaki ana sahne önünde son bulan kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen şenlikler kapsamındaki kortej yürüyüşüne, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖRSEL ŞÖLENE DÖNDÜ

Kortej yürüyüşü Devrek Belediye Bandosu ve Ankara Seymenler Grubu ile madenciler, motosikletliler, Muharip gaziler, taraftar dernekleri, yöresel derneklerin katılımıyla tam bir görsel şölene döndü.

Ana sahne önünde Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Ankara Seymenler Grubu gösterisi ilgiyle izlendi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak; “Daha önceki şenliklerimizi Soma Faciası, ard arda gelen şehit haberleri ve sel felaketi nedeniyle müzik dışında kültür ve sportif etkinliklere ağırlık vererek gerçekmleştirdik. Bu yıl müzik ve konserleride içine alan 3 günlük şenlikler yapıyoruz. Kdz.Ereğli halkı bunu hak etti. Katılımda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’da bu tür şenliklerin birlik ve beraberlik adına güzel mesajlar içerdiğini söyleyerek Başkan Uysal ve ekibini kutladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.