enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,6144
EURO
52,4639
ALTIN
6.812,73
BIST
14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
11°C
Zonguldak
11°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Az Bulutlu
11°C
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
12°C

Çaturoğlu Ormanlı’ya Çıkarma Yaptı…

Çaturoğlu Ormanlı’ya Çıkarma Yaptı…
11/06/2016 13:47
A+
A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yoğun geçen genel kurul çalışmalarından fırsat bulur bulmaz soluğu seçim bölgesi Zonguldak’ta alan Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesinde halk ile bir araya geldi.

Ramazan ayının İlk Cuma namazını AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, AK Parti Yönetim kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Ormanlı Merkez Camiinde kılan Çaturoğlu, camii çıkışında cemaat ile bir bir tokalaşarak hal ve hatırını sordu.

Ardından Ormanlı Belde Belediye Başkanı Başol’u beraberindeki partililer ile birlikte makamında ziyaret eden Çaturoğlu, burada Başol’dan Ormanlı’nın sorun ve taleplerini içeren dosyayı aldı, çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

SORUNLARIN TAKİBİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Ormanlı’nın Ereğli’nin en büyük beldesi konumunda bulunduğuna dikkat çeken Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Zonguldak’ın tüm köyleri gibi Ormanlı’nın da sorunlarını önemsiyoruz. Ormanlı’da TOKİ çalışmaları kısa sürede başlayacak, ulaşımla ilgilide sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz. Ormanlı Belediye Başkanımız Başol Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanlarından biri, Ormanlı’ya yapacağı her yatırımda yanındayız. Ankara’da kapı kapı dolaşıp, Ormanlı’ya ne kadar daha hizmet verebiliriz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarda meyvelerini vermeye başladı. “ şeklide konuştu.

Belediyede bir süre kalan Çaturoğlu ardından Ormanlı’da haftada bir Cuma günü kurulan pazara girerek, burada alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.