Zonguldak
Açık
29°C
Zonguldak
29°C
Açık
Perşembe
Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma
Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi
Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar
Açık
28°C
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Kdz Ereğli Belediyespor kendi evinde Beşiktaş Spor Kulübü ile karşılaştı.
Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle son bulsa da maçın sonunda 5-1’lik skorla galip gelen Beşiktaş Spor Kulübü oldu.
Ancak Beşiktaşlı taraftarlar kötü tezahürat ve torpil tarak atarak Genç Ereğli Taraftar Grubunu ve izleyenleri rahatsız edince ortalık bir anda karıştı.
Hakem tribün olayları nedeni ile maçı kısa süreli olarak durdurdu. Şeref tribünü boşaltıldı. Maç boyunca misafir takımın yaptığı sportmenlik dışı hareketler maçın önüne geçti. Bazı koltukları söküp tribüne atan Beşiktaşlı taraftarları polis biber gazı ile durdurdu. Maç sonunda ise Beşiktaşlı taraftarlar polis eşliğinde Ereğli’den ayrıldılar.