Zonguldak
Hafif Yağmurlu
7°C
Zonguldak
7°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi
Hafif Yağmurlu
6°C
Salı
Kar Yağışlı
6°C
Çarşamba
Kar Yağışlı
3°C
Perşembe
Kar Yağışlı
2°C
Saffet Bozkurt, Kdz.Ereğli’de yaşanan afet nedeniyle dükkanlarını su basan çarşı içi esnafını ziyaret etti…
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz.Ereğli’de yaşanan sel felaketi sonrası mağdur olan çarşı içi esnafını ziyaret etti
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz.Ereğli’de yaşanan afet nedeniyle dükkanlarını su basan çarşı içi esnafını ziyaret etti.
Bozkurt konuyla ilgili; “Bölgemizde yaşanan sel ve su taşkınlarından etkilenen Kdz Ereğli çarşı esnafımızı ve Bozhane de bulunan Su ürünleri kooperatifini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup her daim yanlarında olduğumuzu, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağımızı belirttik“, dedi.