enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,2423
EURO
44,7139
ALTIN
4.175,57
BIST
9.486,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Parçalı Bulutlu
23°C
Zonguldak
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

ŞAMPİYON ZONGULDAK’TA BELİRLENDİ

ŞAMPİYON ZONGULDAK’TA BELİRLENDİ
01/07/2018 22:17
A+
A-

TFF tarafından organize edilen ve Zonguldak’ta gerçekleştirilen U17 Türkiye şampiyonası sona erdi.

Sakarya Harbisspor ile Samsun Atakum Belediyespor üçüncülük dördüncülük maçı oynarken maçı 2-1 kazanan Atakum Belediyespor U17 Türkiye şampiyonasında üçüncü oldu.

FİNALDE GÜLEN TAKIM İNEGÖLSPOR OLDU
İnegölspor ve Adana Seyhanspor final maçında Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda karşı karşıya geldi.  İnegölspor, Seyhanspor’u 4-1 yenerek U17’lerde Türkiye’nin en büyüğü olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Hakan Ergin’in yönettiği final maçında İnegölspor’un gollerini Arda, Orhan, Erdal ve İlker atarken maçın bitiş düdüğü ile birlikte Samsun Atakum Belediyespor büyük bir coşku yaşadı.

KUPA AKDEMİR VE TURANLI’DAN

Kupa töreninde şampiyon İnegölspor’a madalya ve kupalarını  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı verdi. İkinci olan Seyhanspor’a ise madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner verdi.

TFF’DEN DEMİR, YÜKSEL, MALKOÇ VE ATIŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Zonguldak’ta gerçekleştirilen U17 Türkiye şampiyonası finallerinde başarılı bir ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış sorunsuz biten organizasyonun ardından Zonguldak’ın böylesine önemli turnuvalara ev sahipliği yapabileceğini bir kez daha göstermiş oldular. Demir, Yüksel, Malkoç ve Atış’a başarılı organizasyonlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri tarafından başarı ve teşekkür plaketleri takdim edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.