enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,8290
EURO
51,6962
ALTIN
7.183,04
BIST
13.934,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Hafif Yağmurlu
8°C
Zonguldak
8°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
8°C
Salı Çok Bulutlu
13°C
Çarşamba Yağmurlu
8°C
Perşembe Yağmurlu
5°C

‘RÜTBELİ İNSANLARIN TAMAMI KARŞIMIZDAYDI’

‘RÜTBELİ İNSANLARIN TAMAMI KARŞIMIZDAYDI’
A+
A-

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 31 Mart yerel seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ den Belediye Meclis Üyesi seçilen isimlerin yanı sıra, listede yer alan ancak meclise giremeyen adaylar ve eşleri ile bir araya geldi. Yol arkadaşlarına teşekkür eden, yedek üyelere mazbatalarını takdim eden Başkan Posbıyık,” Seçim sürecinde bizi bize bıraktılar, yanımızda sadece halk vardı. 31 Mart  bir halk hareketiydi.”dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen adaylar ve listede yer alan ancak meclise giremeyen adaylar ile eşlerine hitaben yaptığı konuşmada sözlerine “Yol arkadaşlarım ve eşleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluyum.” diyerek başladı.                      “31 Mart sürecinde kutlu bir mücadele için gayret ettik. Bizi seçim sürecinde biz bize bıraktılar.“ diyen Posbıyık, “Karşımızda çok büyük baskılar vardı. Büyük baskılara ve karşı tarafın ciddi paralar harcamasına rağmen elde ettiğimiz başarı ve çıkardığımız meclis üyesi sayısı herkes tarafından takdir ediliyor.” İfadesini kullandı.

‘RÜTBELİ İNSANLARIN TAMAMI KARŞIMIZDAYDI’

Seçim serecinde meclis üyesi adayları ile el ele vererek çalıştıklarını ifade eden Başkan Posbıyık, “Yanımızda sadece sizler vardınız. Sizler 31. sırada olan arkadaşım dahi canla başla çalıştı. Sizler benim yol ve dava arkadaşımsınız. Tabi bir de bayrak asan, araçlarımızı kullanan gönüllü arkadaşlarımız. El ele verdik.  Hep beraber mücadele ettik. Hiçbir taraftan rütbeli insan yanımızda yoktu, tamamı karşımızdaydı. Yanımızda sadece halk vardı ve gerçekten bu bir halk hareketiydi. Halk istemeseydi bizim durumumuza düşen, büyük baskı gören bizler, bu halk hareketi ve dip dalga olmasaydı seçimi kazanabilmek mümkün değildi.”dedi.

BELEDİYE TAHMİNLERİMİZDEN DE KÖTÜ VAZİYETTE

Başkan Posbıyık, yaptığı konuşmada “Belediye tahminimizden de kötü, batmış vaziyette.”dedi. Posbıyık, “ Şartlar ne olursa olsun, belediyeyi eski günlere döndüreceğiz. Kdz. Ereğli Belediyesi yine örnek bir belediye olacak.” ifadelerini de kullandı.

Başkan Posbıyık ayrıca, 31 Mart seçimlerinde meclis listesinde yer alan ancak meclise giremeyen adaylara da, İlçe Seçim Kurulu tarafından belediyeye gönderilen yedek üye mazbatalarını takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.