enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,5291
EURO
49,5628
ALTIN
5.744,63
BIST
11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Çok Bulutlu
16°C
Zonguldak
16°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
14°C

DEMİRTÜRK KONUŞTU ‘TARİH ÖNEMLİ DEĞİL’

DEMİRTÜRK KONUŞTU ‘TARİH ÖNEMLİ DEĞİL’
01/04/2017 00:15 | Son Güncellenme: 01/04/2017 00:17
A+
A-

Kdz Ereğli MHP İlçe Başkanlığının 2 Nisan Pazar günü yapılması planlanan kongresi ileri bir tarihe ertelendi. 

Eski İl Başkan Yardımcısı Rahman Demirtürk’ün adaylık açıklamasının ardından MHP İl Başkanı Hamdi Ayan Ereğli’ye gelerek MHP İlçe Teşkilatı ile mini bir memorandum yaparak kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. 

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız ve bugün adaylığını açıklayan Rahman Demirtürk ise kısa ve öz konuştu.

Demirtürk ‘kongre ertelenmiştir. Elbette geçerli bir nedenleri vardır. Sonuç olarak kongrenin ne zaman yapıldığının bir önemi yok. Önemli olan kongre ne zaman yapılırsa yapılsın, ben adayım‘ dedi. 

MHP TABANI ÖFKELİ

Kdz Ereğli MHP İlçe Kongresinin ileri bir tarihe ertelenmesine delegelerden bir çoğu ve parti tabanındaki önemli isimler tepki göstermeye devam ediyor. Alınan bu kararın adaylığını açıklayan Rahman Demirtürk’ün gücünün görülmesinden sonra yapılmasını parti tabanı çok manidar bulunduğunu belirtiyor. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

  1. İsim * dedi ki:

    öylemı olmuş.