enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,4977
EURO
51,7271
ALTIN
6.997,85
BIST
13.838,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Yağmurlu
16°C
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Çok Bulutlu
7°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Salı Hafif Yağmurlu
4°C

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ…

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ…
19/05/2020 15:05
A+
A-

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Kadir Gecesi için belediyenin yaptığı hazırlıkları denetledi, halkın bayramını ve Kadir Gecesi’ni kutladı.
Kdz. Ereğli Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl evlerde kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile akşam idrak edilecek Kadir Gecesi için gerçekleştirilecek özel programların hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yapılan çalışmaları yerinde denetledi, halkın bayramını ve Kadir Gecesi’ni kutladı.

Belediye avlusunda 19 Mayıs özel programı için hazırlanan canlı yayın ve diğer etkinliklerin çalışmalarını denetleyen Başkan Posbıyık, “milli ve manevi yönden iki önemli kutlamayı aynı günde yaşamanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

Halkın Bayramını ve Kadir Gecesi’ni kutlayan Başkan Posbıyık, şunları söyledi: “19 Mayıs kutlamaları kapsamında ilçe protokolümüzle anıta çelenk sunduk. Bu akşam Beyçayırı stadında 19 Mayıs kutlaması yapılacak. Ardından aynı güne denk geldiği için saat 22.00’de İlçe Müftümüzün önderliğinde Kadir Gecesi için özel program hazırladık. Mevlid okunup dua edilecek.  Belediye avlumuzda hazırlığımızı yaptık. Ereğli’nin 20 değişik noktasında yüksek tepelere hoparlör sistemi kurduk. Gün boyu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle marşlarımızı, Atatürk’tün sevdiği şarkıları bütün Ereğli’ye ulaştıracağız. Bayram coşkusu yaşayacağız. Programları halkımız sosyal medya hesaplarından da takip edebilirler. Bugün çok önemli bir gün. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı, İstiklal mücadelesine başladığı günün 101’inci yılını kutluyoruz. Aynı zamanda mübarek Kadir Gecesi… Milli, manevi iki duyguyu bir arada yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Halkımızın bayramını ve Kadir gecesini kutluyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.