enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,4888
EURO
51,5952
ALTIN
6.788,96
BIST
13.838,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Hafif Yağmurlu
18°C
Zonguldak
18°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Çok Bulutlu
8°C
Pazartesi Yağmurlu
8°C

BELEDİYE PLAJI EREĞLİ’YE YETMİYOR…

BELEDİYE PLAJI EREĞLİ’YE YETMİYOR…
11/07/2019 11:55
A+
A-

Zonguldak Ereğli Belediye Plajı yaz sezonunda her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. Başkan Halil Posbıyık, plaj bölgesinin artık ihtiyaca cevap veremez duruma geldiğini belirterek “Plajımız tıklım tıklım, artık Ereğli’ye yetmiyor. Belediye plajı bu haldeyken Erdemir Plajı’nın kapalı olması Ereğli halkını cezalandırmaktır” dedi.

Batı Karadeniz sahilinde yaz aylarında halkın en çok uğrak noktalarından biri olan Belediye Plajı, Erdemir Plajı’nın kapalı olması nedeniyle artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Düzce’den Zonguldak’a kadar günübirlik gelen ziyaretçilerle birlikte Belediye Plajı’nda her gün binlerce vatandaşı misafir ettiklerini söyledi. Halkın rahat bir ortamda denize girebilmesi, dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi için tüm hizmetleri sunduklarını anlatan Başkan Posbıyık “Batı Karadeniz bölgesinde en güzel plaj hizmetlerini halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Düzce’den, Akçakoca’dan, Zonguldak’tan, Bartın’dan günübirlik gelenler var. Plajımız tıklım tıklım. Yol kenarlarında artık park edecek yer yok. Vatandaşlar araçlarını OSB yoluna kadar park ediyorlar. Çift sıra parklar oluşuyor. Temizlik ekibimizden, cankurtarana kadar halkımızın plajda ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getiriyoruz. Halkımızın rahat bir sezon geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“ERDEMİR PLAJI’NIN KAPALI OLMASI EREĞLİ’Yİ CEZALANDIRMAKTIR”

Başkan Posbıyık, Belediye Plajı’nın Kdz. Ereğli’ye yetmediğini, Erdemir Plajı’nın kapalı olmasının ise ‘Ereğli halkını cezalandırmak’ olduğunu söyledi.

Yetkililere “gereğini yapın” çağrısında bulunan Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Belediye plajı bu haldeyken hemen yanı başındaki Erdemir Plajı’nın kapalı olması düşündürücüdür. Bu, Ereğli halkını cezalandırmaktır. Ereğli’nin güzelliklerini, doğasını, denizini, Ereğli halkından kaçırmaktır. Yetkililere sesleniyorum. Artık gereğini yapın. Biran evvel Erdemir Plajı Ereğli halkının kullanımına açılmalıdır.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.