enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,0296
EURO
44,0348
ALTIN
4.139,61
BIST
9.475,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Parçalı Bulutlu
24°C
Zonguldak
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
21°C

BAKAN YARDIMCISI EREĞLİ’DE

BAKAN YARDIMCISI EREĞLİ’DE
07/05/2014 23:36
A+
A-

162_8383_dsc-0587

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Mercan ziyarette yaptığı konuşmada Uysal’ı seçim zaferinden dolayı kutladı.Mercan, “Biz Ereğli’de seçimin zor geçeceğini biliyorduk hatta eski belediye başkanı Tayyip Erdoğan’ı karşıma çıksın alamaz diye iddialı konuşmuş. 
 
UYSAL: İNANDIK VE KAZANDIK
 
Bu oldukça iddialı bir söz. Biz acaba mı? dedik. Bu bizim için sürpriz oldu ama görüyorum ki sizin için zor değilmiş.” diye konuştu. Ziyaretten dolayı Bakan Yardımcısı Mercan’a teşekkür eden BaşkanUysal’da, ‘Bizler için sürpriz olmadı. İnanmıştık ve kazandık.” dedi. 
 
AK PARTİ KURMAYLARI TAM KITA
 
Ziyarette, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır,Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Nazım Erdoğan ve İsmail Başel’in yanısıra AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genelm Meclis Üyeleri de hazır bulundu. 
 
EREĞLİ’NİN ELEKTRİK SIKINTISINA ÇÖZÜM
 
Bakan yardımcısı Ereğli’nin elektrik konusunda sıkıntısı çekip çekmediğini sordu. Bu konuda bilgi veren Fatih Çakır ise şehir merkezinde enerjinin yer altına alındığını bazı mahallerde yeraltına alınması gerektiğini hatırlattı. Yazın klimalardan dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirten AK Parti Teşkilat Başkanı Zafer Sucu’da bu sorunun çözülmesini önerdi. 
 
MERCAN’A BAŞKAN’DAN ÇİLEK SEPETİ
 
Enerji-sa yetkilerini çağırtan Bakan Yardımcı Mercan daha sonra basına kapalı görüşme yaptı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından görüşme sonrası Mercan’a elpek bezi, çilek reçeli ve Osmanlı çileği dolu sepeti eden Başkan Uysal ve ekibi ile AK Parti kurmayları Bakan YardımcısıMercan’ı Ankara’ya uğurladı.  
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.