enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,4977
EURO
51,7271
ALTIN
6.997,85
BIST
13.838,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Yağmurlu
16°C
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Çok Bulutlu
7°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Salı Hafif Yağmurlu
4°C

1 aylık askı süresi var…

Kıyı kenar çizgileri belirlendi…1 aylık askı süresi var…

1 aylık askı süresi var…
17/10/2022 16:32
A+
A-

Kıyı kenar çizgileri belirlendi…1 aylık askı süresi var…

1 aylık askı süresi var…

Açıklama şöyle:

Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden;

Kdz. Ereğli Belediye sınırları içerisinde kalan Ereğli Belediye Başkanlığı tarafından onaylanan 1/1000 ölçekli 10.12.2021 onay tarihli güncel halihazır haritalara kıyı kenar çizgisi aktarımının talep edilmesi üzerine, bahse konu paftalara Müdürlüğümüzün Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonunca 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda aktarım ve tespit işlemi yapılmış olup Bakanlığımızın onayına sunulmuştur.

Bu kapsamda, Bakanlığımızın İlgi (a)’da kayıtlı yazısı ile Müdürlüğümüzün Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonunca tespiti yapılan İlimiz, Ereğli İlçesi kıyı kesimine ait, 1/1000 ölçekli F26-b-24-a-4-b halihazır harita paftası üzerinde; ilk kez tespit edilen kıyı kenar çizgisinin, 21.07.2022 tarihli ve 3213095 sayılı Makam Olur’una istinaden 3621 sayılı Kıyı Kanunu’nun 9.maddesi uyarınca onaylandığı bildirilmiştir. Bu bahisle Müdürlüğümüzün İlgi(b)’de kayıtlı yazısı ile 3621 sayılı Kıyı Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 9. maddesi gereğinin yapılması için İdaresine bildirimde bulunulmuştur.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 21.07.2022 tarihli ve 3213095 sayılı Makam Olur’u ile onaylı İlimiz, Ereğli İlçesi kıyı kesimine ait, 1/1000 ölçekli F26-b-24-a-4-b halihazır harita paftası üzerinde ilk kez tespit edilen kıyı kenar çizgisi paftası 14.10.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 ay süre ile 14.11.2022 tarihi mesai bitimine kadar Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Hizmet Binasının Zemin katında bulunan ilan panosunda askıya çıkarılmış olup, eş zamanlı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün web sitesinde (https://zonguldak.csb.gov.tr/) ilan edilmiştir. Söz konusu tespite ilişkin yapılacak itirazlar 1 aylık askı süresi içerisinde Valiliğimize (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) yapılabilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.