Spor

2013 MODEL ZONGULDAK EREĞLİ SPOR

Karadeniz Ereğli’nin en genç takımı ünvanını elinde bulunduran Zonguldak Ereğli Spor sahaya indi. Geçtiğimiz aylarda kurularak faaliyete geçen Zonguldak Ereğli Spor ilk hazırlık maçını deplasmanda Alaplı Şehir Stadında Alaplı Belediyespor..

2013 MODEL ZONGULDAK EREĞLİ SPOR

zonguldak ereğli spor 1

Karadeniz Ereğli’nin en genç takımı ünvanını elinde bulunduran Zonguldak Ereğli Spor sahaya indi.

Geçtiğimiz aylarda kurularak faaliyete geçen Zonguldak Ereğli Spor ilk hazırlık maçını deplasmanda Alaplı Şehir Stadında Alaplı Belediyespor ile yaptı. Kadrosunun tamamı genç olan Zonguldak Ereğli Spor, Antrenör Murat Korkmaz önderliğinde 2. Amatör Lig hazırlıklarını sürdürüyor. Alaplı Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşması dostça görüntülere sahne oldu. Her iki takımın centilmence bir oyun sergilediği gözlemlendi. Alaplı Belediyespor’un 4-1’lik üstünlüğü ile son bulan karşılaşma sonrasında iki takım birlikte yemek yediler. Alaplı Belediyespor’un Antrenörü Gökmen Başoğlu ‘ben öncelikle Zonguldak Ereğli Spor’un spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Kadrosu da oldukça genç. Takımın başında bulunan Antrenör Murat Korkmaz’da alt yapılardaki çalışmalarının yanında Karadenizspor A takımında da gösterdiği performansla başarılı bir antrenördür. Kendisi gibi genç bir kadroya sahip olmuş. 2. Amatör Ligde inşallah başarılı olmalarını temenni ediyorum. Kulübün kurucusu Merhum Mehmet Kocaman’a da yeniden Allahtan rahmet dilerim’ dedi.

Diğer yandan Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü Murat Korkmaz ise ‘takım olarak henüz hazır değiliz. Daha ilk hazırlık maçımız olduğu gibi oyuncularımızda ilk kez birbirleri ile oynuyor. Zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. Beni mutlu eden gençlerle çalışıyor olmaktır. Gerek A takım gerekse U-19’da gençlerle mücadele edeceğiz. Hedefe gençlerle gitmek her daim başarının yarısı demektir. Alaplı Belediyespor Başkanı Tarık Yazıcı, Yönetici Sinan Taşkın, Kulüp Müdürü Ali Ünlü ve Antrenör Gökmen Başoğlu’na misafir perverliklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Alaplı Belediyespor ile kardeş kulüpten daha öte olduğumuzu söyleyebilirim. Çünkü her iki takımda iyi niyet taşıyarak sahaya çıkıyor’ dedi. 

zonguldak ereğlispor alaplı spor

1

2

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL